Карпастький Протяг на Facebook

понеділок, 18 квітня 2011 р.

Photographers

Вирішив трохи повиставляти фото на http://photographers.com.ua, в основному з метою отримання якоїсь конструктивної критики або не конструктивної, або не критики :).

Дивитися і критикувати можна тут:
http://photographers.com.ua/pictures/user/13953/

Наразі лише три фото, одне нове і 2 старих доти, поки більше нічого нового нема, закидаю по одному фото зі старих фестивальних колекцій

неділя, 17 квітня 2011 р.

Про інтеграцію Picasaweb та Blogger

Обираючи Blogger основною блоговою платформою для себе, я опирався на те, що Google реально крутий, в блог можна що завгодно запхати і т.д.
Оскільки це фотоблог, то на інтеграцію з Picasaweb надіявся найбільше. Думав, замість того, щоб вантажити по одному фото ж диска, годуєш блогу галерейку і він чудесно її хаває :)
Насправді все не так гадко. Все, що дозволяється, це прямо з Picasaweb зашарити галерейку в блог, при чому він без варіантів вибирає обкладинку, обрізає і тисне її до незрозуміло машлих розмірів іконки з галереї і все :)
...ага, ще дозволяє назву публікації задати.
фе...

Максим Кідрук у Книгарні "Є"

Кілька фото з презентації нової книги українського мандрівника Максима Кідрука у Львівській книгарні "Є"

А також репортаж і фоторепортаж на Сумно?ком

Перша кров

Перше більш-менш вдале фото, яке вдалося зробити на тих же фотокурсах:


Мені подобається! ;)

З чого б почати...

... а почну з того, що я таки здійснив свою мрію, і купив дзеркальну фотокамеру Canon EOS 500D. Позичив кітовий об'єктив і записався у фотошколу на інтенсив-курс "Дзеркальні фотокамери".
Курс багато на що відкрив очі, в тому числі і на очевидні, здавалося, для
фотографа речі. Тепер маючи за плечима якийсь теоретичний багаж і незначний практичний досвід недзеркалкою, буду намагатися знімати краще, ніж до того. і показувати...
можливо з часом це стане більше, ніж просто хоббі. А може і ні :)



Поживемо - побачимо.